Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
1 porcja zawiera 860 kcal
Zapiekanka z makaronu spaghetti z dużą ilością sera i wędzonej szynki to dani...
Odsłon: 2454
Pieczona owsianka brownie to wyjątkowo sycące, pełne odżywczych składników śn...
Odsłon: 209
Włoskie kluseczki ziemniaczane z dynią i pesto z suszonych pomidorów, zapieka...
Odsłon: 38
Zapiekanka z makaronu spaghetti z dużą ilością sera i wędzonej szynki to dani...
Odsłon: 2454
Pieczona owsianka brownie to wyjątkowo sycące, pełne odżywczych składników śn...
Odsłon: 209
Włoskie kluseczki ziemniaczane z dynią i pesto z suszonych pomidorów, zapieka...
Odsłon: 38
Składniki
Wołowinę opłucz, pokrój w kostkę, Cebulę obierz, również pokrój w kostkę. Na oleju zeszklij cebulę, przełóż do garnka. Na tym samym tłuszczu usmaż mięso. Oprósz papryką, mąką i gałką muszkatołową. Zasmaż. Podlej 1 szklanką bulionu, wymieszaj, zagotuj. Całość przelej do cebuli. Zalej resztą bulionu. Dodaj sos sojowy, ziele angielskie, laur i kminek. Duś pod przykryciem około 1 godzinę. Na 10 minut przed końcem dosyp warzywa z mrożonki. Kaszę ugotuj według przepisu na opakowaniu. Podaj jako dodatek do potrawy.